Wie ben ik


Mandy Braakhekke

Hallo,

Wat leuk dat je me hebt gevonden. Je bent op zoek naar een tekstschrijver? Zoek dan niet verder. Sinds 2017 schrijf ik als freelancer pakkende teksten voor uiteenlopende doelgroepen. Taal heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Als kind was ik al een echte boekenwurm en de vakken taal en Nederlands hadden altijd mijn volle aandacht op school. Een studie Nederlands kon dan ook niet uitblijven. Mijn loopbaan ben ik begonnen als docente Nederlands op een ROC, vervolgens heb ik gewerkt als eindredacteur bij een uitgeverij en nu ben ik freelance tekstschrijver. En het onderwijsbloed kruipt altijd toch een beetje daar waar het niet gaan kan, dus het aanbieden van taaltrainingen was voor mij, naast tekstschrijven, een logische stap. Maar alles heeft te maken met taal, omdat “taal zeg maar echt mijn ding is!”

Heb je een leuke uitdaging voor me?
Ik ga hem graag aan!

Meer weten? Kijk dan op LinkedIn of volg me op Facebook.