Taaltrainingen


In ieder bedrijf wordt geschreven; een e-mail, een brief, een offerte, een verslag, een rapportage of een bericht op social media. Dit vraagt enige kennis van de Nederlandse taal van de werknemers. Bij dat schrijf ik kan je terecht voor incompany taaltrainingen. Met helder cursusmateriaal, duidelijke uitleg, concrete voorbeelden en veel interactie zorgt dat schrijf ik dat je weer helemaal up-to-date bent.  

Tijdens een Opfristraining Nederlandse taal komen de belangrijkste spellingsregels aan bod. Hoe zat het ook alweer met de d’tjes en de t’jes? Hoe vervoeg je eigenlijk al die Engelse werkwoorden in de Nederlandse taal? Hoe schrijf je correcte en heldere zinnen? In een voorgesprek bespreken we je wensen en behoeften, zodat het cursusmateriaal volledig afgestemd wordt op de organisatie.

Bij de training Helder en aantrekkelijk schrijven ligt de nadruk op de verschillende tekstvormen en de schrijfregels die daarbij horen. Hoe schrijf je bijvoorbeeld een goede e-mail? Waar moet een offerte eigenlijk aan voldoen? En hoe schrijf je zakelijk voor social media? Ook de spellings- en grammaticaregels komen in deze training aan bod. In een voorgesprek bespreken we je wensen en behoeften, zodat het cursusmateriaal alleen behandelt daar waar vraag naar is.